Udvalgte materialer fra borgersamlingens møder

 

Her kan du læse udvalgte materialer fra borgersamlingens møder.

Baggrundsmateriale
Dette baggrundsmateriale fik borgersamlingens medlemmer tilsendt forud for deres første møde. Materialet indeholder eksempelvis en samling af fakta om Albertslund, et par inspirationsartikler samt Albertslund Kommunes Vision & Strategi og Planstrategien 'Mere Albertslund'. 

Input til borgersamlingen fra albertslundere
Alle borgere i Albertslund havde frem til den 20. september 2020 mulighed for at give bidrag til borgersamlingens medlemmer via et digitalt dialogrum for alle borgere. Et hæfte med albertslundernes digitale inputs til borgersamlingen blev derefter udleveret til borgersamlingen på deres 2. møde den 21. september 2020. 

Udvalgt materiale udarbejdet af Albertslund Kommune til brug for borgersamlingen ​
I denne powerpoint-præsentation kan du danne dig et overblik over det danske plansystem.

Til borgersamlingens møder hænger der en række plakater med fakta om Albertslund og inspiration til by- og boformer. Find plakaterne her:
Plakat 1 - Erhverv, beskæftigelse, forsørgelse og uddannelsesniveau
Plakat 2 - Befolkningssammensætning og etnicitet
Plakat 3 - Befolkningsfremskrivning

Plakat 4 - By og bolig på ny #1
Plakat 5 - By og bolig på ny #2
Plakat 6 - By og bolig på ny #3

Til brug for borgersamlingens arbejde med tryghed kan her findes A3'en om hvordan Den Kriminalpræventive Enhed arbejder, samt den generelle kriminalitetsudvikling i Albertslund i de seneste 10 år. 

Her finder du materialet med fakta om erhverv i Albertslund i tal, hvordan Albertslund kommune arbejder med at holde på og fastholde erhverv, lidt om iværksætteri i Albertslund og om bygningssammensætningen i byen.

Inspiration fra andre borgersamlinger
Her findes et inspirationshæfte med andre borgersamlingers arbejde med værdier og visioner